Zakelijk

Met TelecomDieet® willen wij MKB Nederland flink laten afvallen op hun zakelijke telecommunicatie kosten zoals internet, (mobiel)bellen, hosting, data & netwerkcommunicatie en werkplekbeheer.

De telecombranche is een dynamische en erg ondoorzichtige markt. Het gebrek aan overzicht, structuur en de juiste kennis om te profiteren van nieuwe kostenbesparende technieken ontbreekt vaak bij onze zakelijke klanten. De infrastructuur lijkt complex en alles werkt voorlopig prima. Uw telecomleverancier zal u niet snel attenderen op de mogelijkheden van een lagere rekening. Hierdoor laten veel bedrijven en ondernemers helaas onnodig geld op straat liggen. Daarom is het fijn te kunnen vertrouwen op specialisten in dit vakgebied zoals TelecomDieet®.

Gezond afvallen op uw telecomkosten
Met onze expertise optimaliseren wij uw communicatieomgeving en maken we deze beheersbaar, inzichtelijk en kostenefficiënt. U zult niet alleen afvallen op uw internet rekening, telefonie kosten of werkplek, u krijgt tevens inzage in hetgeen waarvoor u betaald. Kortom, met TelecomDieet® bieden wij een gezonde en verantwoorde methode om af te slanken op uw zakelijke telecommunicatiekosten.

Gegarandeerd afvallen op uw telecomkosten
Met het TelecomDieet® valt u gegarandeerd af op uw telecommunicatiekosten. Of het nou uw kosten zijn voor internet, mobiele telefonie, vaste telefonie, datacommunicatie of werkplekbeheer, wij zorgen ervoor dat u flink gaat besparen op uw totale telecommunicatie kosten zonder in te boeten op functionaliteit, bereikbaarheid of snelheid. Sterker nog, vaak gaat u minder betalen en krijgt u een nog betere dienst! Tot nu toe hebben wij bij alle klanten resultaat geboekt, variërend in besparingen tussen de 10 en 40%!

Wilt u ook direct afvallen op uw telecomkosten? Neem dan contact met ons op of maak gebruik van onze online vergelijkingstools.