Samsung Galaxy S7

Samsung S7 bij KPNOp zoek naar de Galaxy S7 in combinatie met een abonnement? Overweeg dan de aanbieding van KPN. Bij een KPN abonnement “Onbeperkt” dat bestaat uit onbeperkt bellen en een databundel van 1 GB betaal je slechts 29 EUR eenmalig en 54 EUR per maand voor de Galaxy S7. Bovendien krijg je daar nog een GEAR Virtual Reality bril bij cadeau!

Gratis Gear VR bij aankoop van de Samsung Galaxy S7
Bestel nu een Samsung Galaxy S7 en ontvang een gratis Gear VR (t.w.v. €99,99)! Met de Samsung Gear VR krijg je een echte virtual reality ervaring. In combinatie met je Samsung smartphone bleef je games alsof je erin zit, komen films tot leven en verwonder je je in je eigen 360-graden foto’s. Registreer je na je bestelling op www.samsung.com/promoties. Je kunt hier ook alle voorwaarden vinden.

Superieure camera – voor perfecte foto’s, zelfs bij weinig licht
De meest opvallendste wijziging van de S7 zit ‘m in de camera. Het aantal megapixels is verlaagd van 16 MP naar 12 MP maar dankzij de sterk verbeterde camerasensor maakt de S7 nog mooiere foto’s dan zijn voorganger. De Galaxy S7 bezit een Dual Pixel camera die zorgt voor een snellere autofocus, zodat je scherpe en heldere plaatjes kunt schieten.

Stof- & spatwaterdicht – presteert onder alle omstandigheden
De IP68 – gecertificeerde Galaxy S7 is stofdicht en kan tot 30 minuten 1,5 meter onder water.

Grotere batterijcapaciteit – sneller & draadloos opladen
Door de grotere batterijcapaciteit hoef je je toestel nu minder vaak en minder lang in de lader te hangen. Want dankzij de grotere capaciteit gaat laden ook nog eens veel sneller, ook het draadloos opladen.

Micro SD card – tot 200 GB extra opslagruimte
Ook met de Galaxy S7 hoef je je geen zorgen te maken over geheugengebrek! Je kunt je geheugen altijd uitbreiden met een Micro SD Card.

Naar de aanbieding